I CAP NO EN VA QUEDAR
Seg.
Min.
Hores
Dies
Proper espectacle:
23
Dissabte
Dissabte 09/04/11

ELS SECRETS DE LES VAGINES

09/04/2011COMPRA D'ENTRADES NO DISPONIBLE

ELS SECRETS DE LES VAGINES

La idea de sorgeix del projecte que es basa en la producció de l'obra "Els Monòlegs de la Vagina" d'Eve Ensler. En el nom, la ve de "San Valentí", "vagina" i "victòria" el dia oficial de V-day és el 14 de febrer.


Cada any, entre el 14 de febrer i el 8 de març, quan se celebra el Dia Internacional de la Dona, es fan representacions d'aquest text arreu del món. En el 2007 es van celebrar més de 3000 esdeveniments en 1150 universitats i altres comunitats. L'obra és el resultat d' entrevistes a dones de totes les edats, nivells socials, econòmics, i culturals... Deixant de banda els prejudicis, vencent la por, la vergonya, o el pudor que sempre ha fet posar al descobert “segons què...”, elles mateixes, explicant-li les vivències personals” amb” i “a través” de la vagina, es destapen el sexe per ensenyar la seva ànima.


A partir d'aquestes confessions, el text s'estructura a l'entorn de
la condició femenina, amb la intenció, clarament feminista, de denunciar les agressions físiques i psicològiques a les quals han estat, i, encara, estan sotmeses moltes dones. D'una manera intel·ligent, dinàmica i divertida es repassen clixés, comportaments, creences, i experiències d'un grup de dones en
relació amb la seva vulva, i concretament amb la vagina, la part dels òrgans genitals femenins que, en aquest muntatge, es converteix en protagonista, i és explorada des de diferents perspectives.


“Els Secrets de la Vagina “és una obra provocadora, polèmica i transgressora, que denuncia, amb un indiscutible to de comèdia, a vegades properes a la tragicomèdia o l'espantall descarnat, els greuges a la sexualitat femenina, i el tracte misogin i poc respectuós que molts homes demostren envers el sexe de les dones.


Sobre l'escenari, durant l'hora i mitja que dura l'espectacle, 15 dones parlen sense embuts, i sense por, del seu sexe, dels seus genitals, de la seva vulva, de la seva vagina, del seu cony... El seu discurs és valent, atrevit, desvergonyit, encoratjador, lluminós, sensual, commovedor..., i clar, molt clar!

 

Referències de l'obra


-Aquests secrets són sexuals, divertits, profunds, valents i enormement originals.
-Alterna la diversió amb poesia i provocació.
-Meravellosa.
-Una mostra d'història cultural.
-És una obra graciosa, didàctica, desllenguada i feminista.
-Intima, profunda i divertida.
-Les actrius componen amb gràcia una galeria àmplia de tipus i
registres de dones, des de nenes a majors, de marujas a lesbianes, de místiques a maltractades i violades; aconsegueixen a més una fluida i riallera implicació del públic.
-L'obra conta amb un gran lliurament del públic, que celebra amb riures i aplaudiments cada reflexió o revelació que les vagines parlants descobreixen.
-És una comèdia, però una comèdia amb doble fons que darrere de cada acudit amaga una interessant reflexió.
-Es tracta d'un festiu recorregut que transcorre per un sens fi de
situacions d'hilaritat extrema. Posseïx moments profundament
pertorbadors i emotius.

Últims tweets

Fes-te amic del teatre


i gaudeix dels avantatges


que et proporcionem

Subscriu-t'hi

Contacte

Carrer Major, 27 Bescanó
972 44 00 05
teatre@bescano.cat
Regidoria Cultura Ajuntament de Bescanó
Aplicacions Audiovisuals BTM Sound
Asimètric Produccions Softweb Girona

Vols estar informat?

Subscriu-te al nostre newsletter per assabentar-te de tota la programació,notícies i ofertes especials.


Tots els drets reservats ©Teatre de Bescanó 2014 | Programació Web: SoftWeb Girona | Disseny: aeiou.cat