I CAP NO EN VA QUEDAR
Seg.
Min.
Hores
Dies
Proper espectacle:
23
Dissabte
Diumenge 08/05/11

CINE CÒMIC AMB MÚSICA EN VIU

08/05/2011COMPRA D'ENTRADES NO DISPONIBLE

CINE CÒMIC AMB MÚSICA EN VIU

CINE CÒMIC I MÚSICA EN VIU

Sessió cinematogràfica en format clàssic de cel.luloide, basada en la projecció de pel.lícules dels mestres del cine còmic, Chaplin, Keaton, Laurel & Hardy, Lloyd, Mac Linder, Ben Turpin, “Snub” Pollard, etc... acompanyades , en viu i en directe, per un seuggestiu repertori de ragtimes i swing.

La programació es complementarà amb les pel.lícules més emblemàtiques del naixement del cinematògraf (Lumière, Mèlies) i amb dibuixos animats de les factories més històriques com Walt Disney, Looney Tunes, Popeye, Betty Boop...

 

 

 

Programa diumenge 8 de maig.

CHARLES CHAPLIN

CHARLOT CAMPIÓ
(The Champion) USA 1915
Direcció i Guió: Charles Chaplin
Inter.: Charles Chaplin, Edna Purviance, Ernest Van Pelt, Lloyd Bacon, Leo White, Carl Stockdale, Billy Armstrong, Paddy McGuire, Bud Jamison, Ben Turpin.
Producció: The Essanay Film Manufacturing Company.
Durada: 18 min.

Charlot, vagabund amb gos, troba la sort en forma de ferradura, sobretot quan en ficar-la dins d’un guant de boxa el converteix en el millor espàrring del gimnàs primer i després en boxador professional.

 

BUSTER KEATON

 LA MUDANÇA
(Cops) USA 1922

Direcció: Buster Keaton i Eddie Cline
Guió: Edward F. Cline i Buster Keaton
Inter.: Buster Keaton,Virginia Fox,Joe Roberts

Producció: First National Pictures.Localitzacions
Durada: 18 min.


Un dels millors curtmetratges de Buster Keaton on es veu involuntàriament embolicat en una estafa i convertit en agent de mudances. Keaton recorre la ciutat amb carro i cavall fins interrompre una desfilada oficial – amb atemptat inclòs – i veure’s convertit en l’enemic públic número ú perseguit literalment per tota la policia de la ciutat.
Amb aquesta història Keaton pretén deixar palesa la seva amarga crítica contra les forces de la llei que havien acabat per enfonsar, de manera molt confosa, la carrera i la vida del seu amic Fatty Arburkle.

 

STAN LAUREN & OLIVER HARDY

PARES I FILLS
(Brats) USA 1930
Direcció: James Parrott
Guió: H.M. Walker, Leo McCarey, Hal Roach
Inter.: Stan Laurel, Oliver Hardy.
Producció:
Durada: 20 min.


El “ Gordo i el Flaco” passen una agradable vetllada jugant a les dames mentre els seus fills fan de les seves. I assemblant-se com s’assemblen als seus progenitors ja podem pensar que vol dir fer de les seves.
Curt de la parella còmica, protagonitzada pels dos actors exclusivament, en el doble paper de pare i fill. La idea és jugar, amb una ingenuïtat encantadora, amb unes criatures vestides de marinerets i encarnats pels propis Stan Laurel i Oliver Hardy, en uns decorats on tots els objectes són extremadament grans, perquè l'espectador tingui la sensació de que, en efecte, es tracta d'uns nens. Com a tal idea és increïble del tot, el grotesc efecte es torna gairebé surrealista. Per descomptat pares i fills no arriben a compartir plànol, els efectes de l'època i l'escàs pressupost de la cinta no donaven per més. El que no impedeix que el públic pugui fer-se uns fart de riure.

DIBUIXOS ANIMATS:

MAGICAL MAESTRO
MGM, 1952
DIR: Tex Avery
PROD: Fred Quimby
GUIÖ: Rich Hogan
DURADA: 6.30
TECHNICOLOR
Un mag demana feina al teatre i és rebutjat, però trobarà la manera de lluir les seves màgiques arts omplin de sorpreses la funció.

POPEYE EL MARÍ
“Popeye the saylor” MGM 1933
DIR: Dave Fleischer
PROD: Fleischer Studios
GUIÖ: Rich Hogan
DURADA: 7’
B/N
Betty va aparèixer només una vegada en la sèrie de Popeye, a la seva pel·lícula debut, "Popeye el marí" (1933). Presumien que la popularitat establerta de Betty ajudaria a vendre les pel·lícules de Popeye. Què irònic que finalment el seu èxit va acabar per eclipsar el de Betty, doncs aquestes aventures van seguir produint-se molt després que ella deixes els dibuixos animats..

 

 


Últims tweets

Fes-te amic del teatre


i gaudeix dels avantatges


que et proporcionem

Subscriu-t'hi

Contacte

Carrer Major, 27 Bescanó
972 44 00 05
teatre@bescano.cat
Regidoria Cultura Ajuntament de Bescanó
Aplicacions Audiovisuals BTM Sound
Asimètric Produccions Softweb Girona

Vols estar informat?

Subscriu-te al nostre newsletter per assabentar-te de tota la programació,notícies i ofertes especials.


Tots els drets reservats ©Teatre de Bescanó 2014 | Programació Web: SoftWeb Girona | Disseny: aeiou.cat