I CAP NO EN VA QUEDAR
Seg.
Min.
Hores
Dies
Proper espectacle:
23
Dissabte
Dilluns 27/06/11

MALAGASY GOSPEL i JOVE BIG BAND: TROBADA DE VEUS I JAZZ

27/06/2011COMPRA D'ENTRADES NO DISPONIBLE

MALAGASY GOSPEL i JOVE BIG BAND: TROBADA DE VEUS I JAZZ

Malagasy Gospel és una coral integrada per 40 nenes d'entre els 11 i els 17 anys procedents de Madagascar. La Coral sorgeix l'any 2007 promoguda per la Fundació Aigua de Coco i l'ONG Bel Avenir, per donar una oportunitat a través de la música a nens i nenes amb discapacitat visual i menors provinents de l'explotació laboral infantil.

La recaptació íntegra del concert anirà per la fundació Agua de Coco - Malagasy Gospel.

La idea d'aquest pont creatiu que uneix Madagascar i Barcelona sorgeix en la passada gira 2010 de la coral, durant la trobada amb Vicens Martín, Cuca Vidal, Clara Vidal, alumnes del Taller, i les nenes i nens integrants de la coral, amb qui es va tenir l'oportunitat d'organitzar i gaudir d'un jam session i allà, esbossar idees, sons... donant curs a la creativitat que culminaria amb aquest espectacle conjunt que avui aquí oferim.

La Malagasy Gospel dirigida per Volanjary Madi Hélène, té la seva seu i realitza els seus assajos a l'Escola de Música de Bel Avenir en Tulear, al sud de l'illa. Les cançons del seu repertori fusionen la cultura popular malgaix, el gospel i les creacions pròpies dels seus integrants, les nenes i nens, que amb l'ajuda dels seus professors tenen al món a través de les seves lletres, l'experiència del seu dia a dia.


La Jove Big Band, dirigida per Vicens Martín està formada pels alumnes més avantatjats del Taller de Músics que reben una formació específica estudiant la tradició i la modernitat, escoltant, analitzant i tocant la música dels grans mestres del jazz: Glenn Miller, Count Basie, Duke Ellington, Thad Jones, Bob Mintzer, Miles Davis, Django Reinhardt, Perico Sambeat, sumat al treball que el col.lectiu de professors fan en les diferents àrees, entre elles, instrument, harmonia, improvisació o combo.

El Taller de Músics és una escola amb un programa d'estudis propis, que col.labora amb la Universitat Politècnica de Catalunya amb un diploma de títol propi i que a través de l'Escola Superior d'Estudis Musicals Taller de Músics imparteix estudis oficials de grau superior.

La vivència de la interpretació en directe és un dels factors indispensables a l'hora d'arribar a la professionalitat i aquesta formació orquestral, busca que els músics puguin utilitzar eines de treball per desenvolupar i practicar idees i coneixements, i d'aquesta manera arribar al món professional amb un sòlid bagatge.

L'espectacle Nits de Gospel i Jazz, és més que una experiència artística, educativa, humana i solidària; explora en les arrels afro i el jazz, obrint un camí cap a noves expressions musicals i estètiques.

Una nit memorable que no et podràs perdre!

Últims tweets

Fes-te amic del teatre


i gaudeix dels avantatges


que et proporcionem

Subscriu-t'hi

Contacte

Carrer Major, 27 Bescanó
972 44 00 05
teatre@bescano.cat
Regidoria Cultura Ajuntament de Bescanó
Aplicacions Audiovisuals BTM Sound
Asimètric Produccions Softweb Girona

Vols estar informat?

Subscriu-te al nostre newsletter per assabentar-te de tota la programació,notícies i ofertes especials.


Tots els drets reservats ©Teatre de Bescanó 2014 | Programació Web: SoftWeb Girona | Disseny: aeiou.cat