LA BELLA I LA BÈSTIA
Seg.
Min.
Hores
Dies
Proper espectacle:
21
Diumenge
Divendres 22/02/13

TRAU de la Cia. Guillem Albà

22/02/2013COMPRA D'ENTRADES NO DISPONIBLE

TRAU                                de la Cia. Guillem Albà

PROMO CLOWN:

Comprant una entrada de : HOTOT

Pots demanar una invitació de:

TRAU

* Funcionament per demanar invitacions:   

Un cop tingueu les entrades de l'espectacle que heu triat, heu d’enviar un correu a teatre@bescano.cat, amb els mateixos noms que heu comprat les entrades i dir quina actuació voleu rebre com a regal.

Les invitacions s'enviaran al mateix correu electrònic que s’ha fet la compra de les entrades.

La promoció s'acabarà el dia 6 de gener o be quan s'exhaureixin les 200 entrades de cada promoció. Hi haurà un màxim de 100 entrades per a cada una de les dos actuacions que regalem. Un cop arribin a les 100, no es regalaran més entrades d'aquesta i s'hauran d'agafar de l'altra actuació i així fins acabar-se el total de les 200 invitacions.

A mida que es vagin acabant les promocions s’anunciarà a la pàgina web, de manera ben clara abans de comprar l'entrada.

S’aconsella demanar les invitacions al mateix moment d’haver fet la compra de les entrades, ja que el fet de tardar a demanar-les pot fer que s’esgotin i que us en quedeu sense. Assegurem les invitacions si es demanen com a màxim , 24 hores després de la compra.

Només es poden comprar aquestes promocions a través de la pàgina web d’El Teatre o els dos punts de venda anticipada habituals, Ajuntament de Bescanó i Casal d’Avis. A la taquilla d’El Teatre no es farà aquesta promoció.

Aquestes promocions no son vàlides si les entrades es compren dins altres portals amb ofertes com TR3SC, ATRÀPALO, CLUB DEL SUBSCRIPTOR DEL PUNT I DE LA VANGUARDIA etc...

UN COP ADQUIRIDA UNA ENTRADA NO S’ADMETEN DEVOLUCIONS NI CANVIS D’ENTRADES A ALTRES ESPECTACLES NI PROMOCI0NS.

Per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu: teatre@bescano.cat


SINOPSI:

Benvinguts. Passeu, seieu, i deixeu-vos portar. Segurament no heu vist mai un món com aquest. I segurament, encara que potser us recordi a algú, tampoc no heu vist mai un personatge com el que esteu a punt de conèixer. Guarda tot el que viu. Envasa i emmagatzema tots els moments abans que arribin al final. Moments inacabats. Sí. A mi el primer cop també em va sobtar. Com ho fa? Per què ho fa? Ara mateix ho veureu. Relaxeu-vos i deixeu enrere tot el que heu viscut avui. Ara comença una altra història.

TRAU és un espectacle visual, que viatja de la comèdia a la poètica, passant per l’absurd i el teatre de titelles. El muntatge es va estrenar el passat mes de setembre a Fira Tàrrega 2012, on va tenir una gran acceptació per part del públic i la premsa.

“TRAU” compta amb una col·laboració de luxe: Anna Roig (líder del grup Anna Roig i L’ombre de ton chien) que ha estat l’encarregada de la composició de totes les músiques de l’obra.

 

Últims tweets

Fes-te amic del teatre


i gaudeix dels avantatges


que et proporcionem

Subscriu-t'hi

Contacte

Carrer Major, 27 Bescanó
972 44 00 05
teatre@bescano.cat
Regidoria Cultura Ajuntament de Bescanó
Aplicacions Audiovisuals BTM Sound
Asimètric Produccions Softweb Girona

Vols estar informat?

Subscriu-te al nostre newsletter per assabentar-te de tota la programació,notícies i ofertes especials.


Tots els drets reservats ©Teatre de Bescanó 2014 | Programació Web: SoftWeb Girona | Disseny: aeiou.cat