LA BELLA I LA BÈSTIA
Seg.
Min.
Hores
Dies
Proper espectacle:
21
Diumenge
Diumenge 07/04/13

CAPAS de la Cia Eia

07/04/2013COMPRA D'ENTRADES NO DISPONIBLE

CAPAS de la Cia Eia

PROMO FAMILIAR:

Comprant una entrada de : CAPAS

Pots demanar una invitació de:

RUDDIGORE

 

* Funcionament per demanar invitacions:   

Un cop tingueu les entrades de l'espectacle que heu triat, heu d’enviar un correu a teatre@bescano.cat, amb els mateixos noms que heu comprat les entrades i dir quina actuació voleu rebre com a regal.

Les invitacions s'enviaran al mateix correu electrònic que s’ha fet la compra de les entrades.

La promoció s'acabarà el dia 6 de gener o be quan s'exhaureixin les 200 entrades de cada promoció. Hi haurà un màxim de 100 entrades per a cada una de les dos actuacions que regalem. Un cop arribin a les 100, no es regalaran més entrades d'aquesta i s'hauran d'agafar de l'altra actuació i així fins acabar-se el total de les 200 invitacions.

A mida que es vagin acabant les promocions s’anunciarà a la pàgina web, de manera ben clara abans de comprar l'entrada.

S’aconsella demanar les invitacions al mateix moment d’haver fet la compra de les entrades, ja que el fet de tardar a demanar-les pot fer que s’esgotin i que us en quedeu sense. Assegurem les invitacions si es demanen com a màxim , 24 hores després de la compra.

Només es poden comprar aquestes promocions a través de la pàgina web d’El Teatre o els dos punts de venda anticipada habituals, Ajuntament de Bescanó i Casal d’Avis. A la taquilla d’El Teatre no es farà aquesta promoció.

Aquestes promocions no son vàlides si les entrades es compren dins altres portals amb ofertes com TR3SC, ATRÀPALO, CLUB DEL SUBSCRIPTOR DEL PUNT I DE LA VANGUARDIA etc...

UN COP ADQUIRIDA UNA ENTRADA NO S’ADMETEN DEVOLUCIONS NI CANVIS D’ENTRADES A ALTRES ESPECTACLES NI PROMOCI0NS.

Per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu: teatre@bescano.cat

SINOPSI:
Amb petites disputes i jugant a fet a amagar, Capas ens porta a un lloc familiar fet d’encontres calorosos i festius. Les arts circenses es barregen amb la música en directe i amb la dansa en aquest espectacle ple de poesia i humor. Al ritme de bateria i de càntics italians, un armari gegant i central es desplega revelant les seves múltiples capes. La música i el moviment donen la tonalitat, treballades alternativament amb energia, dolçor i autoironia. Els artistes exploren la varietat de ritmes i el potencial expressiu del gest tècnic. Mans a mans, equilibris acrobàtics, salts mortals i piràmides humanes en moviment, els portés acrobàtics es declinen sota totes aquestes possibilitats per explorar les capes de la personalitat i de la societat, oferint al mateix temps diferents claus de lectura de l'espectacle

 

Últims tweets

Fes-te amic del teatre


i gaudeix dels avantatges


que et proporcionem

Subscriu-t'hi

Contacte

Carrer Major, 27 Bescanó
972 44 00 05
teatre@bescano.cat
Regidoria Cultura Ajuntament de Bescanó
Aplicacions Audiovisuals BTM Sound
Asimètric Produccions Softweb Girona

Vols estar informat?

Subscriu-te al nostre newsletter per assabentar-te de tota la programació,notícies i ofertes especials.


Tots els drets reservats ©Teatre de Bescanó 2014 | Programació Web: SoftWeb Girona | Disseny: aeiou.cat