LA BELLA I LA BÈSTIA
Seg.
Min.
Hores
Dies
Proper espectacle:
21
Diumenge
Divendres 06/12/13

BERTO ROMERO

06/12/2013COMPRA D'ENTRADES NO DISPONIBLE

BERTO ROMERO

BERTO ROMERO

Berto Romero (Cardona, 1974) va iniciar la seva carrera artística l'any 1998. Un petit xou per als amics va desembocar en la creació de la companyia El Cansancio i en el seu primer espectacle teatral. Combinant humor, música i poesia neix 
“Historias del cantautor paródico y su embarrenamiento precoz”. Un any més tard, i dins del festival de Grec de Barcelona, ​​s'estrena  “El desafío de los hombres medianos” que va rodar per escenaris catalans durant tres temporades. Encara que ja feia més d'un any de representacions per petits escenaris de Catalunya, el 2 de maig de 2002 s'estrena oficialment a la sala Razzmatazz de Barcelona "La apoteosis necia". Els canvis produïts en el si de la companyia es projecten en aquest espectacle que aposta decididament pel monòleg d'humor i les cançons. "La apoteosis necia" que ha estat girant per Espanya fins a desembre de 2012.


Entre 2008 i 2009 es van realitzar algunes funcions del que havia de ser el següent espectacle de la companyia "El consuelo del Labriego". Finalment, l'espectacle es va descartar i es va iniciar la creació de "Berto Romero sigue con nosotros" que s'estrena a Barcelona el 7 de febrer de 2013.


 

Últims tweets

Fes-te amic del teatre


i gaudeix dels avantatges


que et proporcionem

Subscriu-t'hi

Contacte

Carrer Major, 27 Bescanó
972 44 00 05
teatre@bescano.cat
Regidoria Cultura Ajuntament de Bescanó
Aplicacions Audiovisuals BTM Sound
Asimètric Produccions Softweb Girona

Vols estar informat?

Subscriu-te al nostre newsletter per assabentar-te de tota la programació,notícies i ofertes especials.


Tots els drets reservats ©Teatre de Bescanó 2014 | Programació Web: SoftWeb Girona | Disseny: aeiou.cat