LA BELLA I LA BÈSTIA
Seg.
Min.
Hores
Dies
Proper espectacle:
21
Diumenge
Dissabte 28/09/13

PARADIS!

28/09/2013COMPRA D'ENTRADES NO DISPONIBLE

PARADIS!

SINOPSI

Tres cantactrius i dos músics són els habitants d’aquesta caravana ambulant que va circulant pels diferents racons de la geografia espanyola. L’escenografia ens permet veure l’escenari i el que s’amaga darrera d’ell.

En aquest espectacle pren importància el que passa entre cametes, darrera el decorat i també podem veure el trànsit d’aquesta barraca decadent d’una localitat a una altra.

Tot això a través d’una estructura fixa que té un eix i gira, donant tres punts de vista tant diferents com els moments vitals de les tres artistes. Amb elles viurem els seus viatges, la seva vida quotidiana i part de l’espectacle Paradis.

El nostre espectacle està tenyit de referències al món de les varietats tan procliu a la primera meitat de segle XX. En una època d’incertesa com la que vivim actualment, el nostre espectacle reivindica la figura dels artistes, contraposant el glamour d’uns pocs bohemis amb el malviure de la gran majoria que es buscava la vida de poble en poble, sense un duro, passant gana i en alguns casos dedicant-se a la prostitució.

Tot això marca un canvi de registre en els espectacles de Divinas. Per primer cop canten en català i castellà, acostant-se encara més al nostre públic a través de l’idioma.

La decadència que respira el nostre nou espectacle ve guiada per un text més teatral i un format més de musical, amb costants picades d’ullet a la música popular d’aquest país, acompanyant aquestes artistes en aquest viatge al No-res amb cuplets, coples, tarantelles, tangos, boleros i d’altres sorpreses.

L’anar i venir de l’escenari als camerinos, a les tavernes i a la carretera, convertirà aquest espectacle en un viatge conjunt d’artistes i espectadors a la
recerca de la Felicitat.

Últims tweets

Fes-te amic del teatre


i gaudeix dels avantatges


que et proporcionem

Subscriu-t'hi

Contacte

Carrer Major, 27 Bescanó
972 44 00 05
teatre@bescano.cat
Regidoria Cultura Ajuntament de Bescanó
Aplicacions Audiovisuals BTM Sound
Asimètric Produccions Softweb Girona

Vols estar informat?

Subscriu-te al nostre newsletter per assabentar-te de tota la programació,notícies i ofertes especials.


Tots els drets reservats ©Teatre de Bescanó 2014 | Programació Web: SoftWeb Girona | Disseny: aeiou.cat