LA BELLA I LA BÈSTIA
Seg.
Min.
Hores
Dies
Proper espectacle:
21
Diumenge
Dissabte 03/05/14

PEYU, presenta Planeta i-Neptú

03/05/2014COMPRA D'ENTRADES NO DISPONIBLE

PEYU, presenta Planeta i-Neptú

TRIA EL PREU:

Fins el dia 15 de gener, no cobrarem l'euro de despesa de gestió d'aquest espectacle.

El preu normal d'anticipada és de 11€. Fins el dia 15, la podreu comprar per 10€

 

SINOPSI

Si li busquem la poesia podríem dir que planeta I-Neptú és resultat delreflex de dues característiques de la situació actual que estem vivint.


D’una banda és una crítica al maltractament continu que pateix la cultura en aquest país. I d’altra banda la reflexió que últimament omple totes les portades dels diaris: d’on som? D’on volem ser? D’on volen quesiguem?


Aquest és el subtext més reflexiu que es pot llegir a planeta i-Neptú. Però com en tot espectacle d’humor la poesia passa en segon plà i el gruix principal d’aquesta obra de teatre és la paròdia i la crítica del comportament dels éssers humans vist des del punt de vista més objectiu i allunyat que pot aportar algú com un extraterrestre.


“Sóc extraterrestre. Ara pel febrer farà tres anys que m’ho van trobar en uns anàlisis” El fet de tractar “l’extraterrestrisme" com una característica, o una patologia que algú normal pot adquirir durant la vida ens crea un personatge capaç de comparar els dos móns.

Una persona que ha estat un ésser humà normal i corrent i que ara és extraterrestre té el poder d’explicar-nos on ens estem equivocant, de quina mena de manera som i de quina mena de manera podríem ser.


Dins de tot aquest batibull, el Peyu ens explicarà anècdotes i situacions quotidianes de quan era humà, que potser ara vistes des del punt de vista d’una persona que ja no viu a La Terra li costa d’entendre, però que el públic identificarà fàcilment, s’hi veurà reflectit i li provocarà la rialla.

Últims tweets

Fes-te amic del teatre


i gaudeix dels avantatges


que et proporcionem

Subscriu-t'hi

Contacte

Carrer Major, 27 Bescanó
972 44 00 05
teatre@bescano.cat
Regidoria Cultura Ajuntament de Bescanó
Aplicacions Audiovisuals BTM Sound
Asimètric Produccions Softweb Girona

Vols estar informat?

Subscriu-te al nostre newsletter per assabentar-te de tota la programació,notícies i ofertes especials.


Tots els drets reservats ©Teatre de Bescanó 2014 | Programació Web: SoftWeb Girona | Disseny: aeiou.cat