LA BELLA I LA BÈSTIA
Seg.
Min.
Hores
Dies
Proper espectacle:
21
Diumenge
Diumenge 11/05/14

CONCERT PER A NADONS

11/05/2014COMPRA D'ENTRADES NO DISPONIBLE

CONCERT PER A NADONS

Entrada de pagament, tant pels nadons com pels acompanyants.

 

SINOPSI:

Concerts per a nadons és una oferta per a públic familiar: nadons i infants fins a 3 anys acompanyats per adults. Per sobre de tot són concerts on els nadons són invitats a escoltar.


La matriu d'aquests concerts és l'anomenada “música clàssica”, però amb el temps s'ha obert a tot tipus d'estils i temàtiques: música “erudita”, música popular, jazz, rock... Cada concert es planteja al voltant d'un tema o bé d'un solista convidat. Així, n'hi ha que giren al voltant del so de la trompeta, dels sons greus (que relaxen els nadons), de la guitarra portuguesa, del jazz, de Monteverdi, de Bach, etc.


El component d'improvisació és present a tots els concerts i això porta a una escolta activa i a una participació de l'audiència.


Tant important com els sons i la música són tots els altres elements presents en al concert. Els nadons i els infants descobreixen que la música “es pot tocar” quan els intèrprets els acosten els instruments i aquests experimenten la vibració i l' intensitat del so, així com les dimensions i el tacte dels mateixos. Es produeix un intercanvi real entre músics i audiència.


Es busca una experiència de proximitat, una vivència de la música en la que no hi hagi intermediaris, ni butaques, ni escenari. Així, la disposició del públic és en un format reduït, al voltant dels intèrprets. Cada persona s'ha de sentir immersa en el concert; la intimitat, la proximitat i la força de la música juntament amb la comoditat en l'ambient creat fan que no hi hagi barreres entre intèrprets i públic. La creació d'una ambientació bàsica, sobretot a partir de la llum i vestuari, contribueix a afavorir un clima predisposició d'escolta activa per part del públic.

 

Últims tweets

Fes-te amic del teatre


i gaudeix dels avantatges


que et proporcionem

Subscriu-t'hi

Contacte

Carrer Major, 27 Bescanó
972 44 00 05
teatre@bescano.cat
Regidoria Cultura Ajuntament de Bescanó
Aplicacions Audiovisuals BTM Sound
Asimètric Produccions Softweb Girona

Vols estar informat?

Subscriu-te al nostre newsletter per assabentar-te de tota la programació,notícies i ofertes especials.


Tots els drets reservats ©Teatre de Bescanó 2014 | Programació Web: SoftWeb Girona | Disseny: aeiou.cat