LA BELLA I LA BÈSTIA
Seg.
Min.
Hores
Dies
Proper espectacle:
21
Diumenge
Diumenge 23/11/14

HALLDOR MAR

23/11/2014

18:00h

Amic d'El Teatre: Gratuït
Anticipada: 6€
Taquilla: 8€


COMPRA D'ENTRADES NO DISPONIBLE

HALLDOR MAR

El maig de 2014 va sortir a la venda el disc Winds l'artista islandès Halldor Mar Un disc que prentede reformular 10 coneguts temes pertanyents a aquest moviment que va portar per nom " la nova cançó " .

Amb un estil rock - folk i unes lletres interpretades en anglès , l'artista ha pretès traslladar al seu univers temes de Joan Manuel Serrat , Jaume Sisa o Raimon . El disc , presentat amb el seu single "The Wind ", ja es pot escoltar a Spotify .
 

Halldor Mar ha anat del particular al general , del concret a l'abstracte . Enamorat d'una terra , una cultura i uns costums , aquest islandès afincat a Catalunya , ha fet seves cançons que van ser cantades com una metàfora de l'esperança que va sorgir a mitjans dels anys 70 en els cors de moltes persones , abans de l'arribada de una llibertat que va ser escamotejada durant massa anys .
 

El cantant islandès Halldor Mar , produït per Toni M. Mir , ha fet una revisió d'aquests temes , acostant-se a ells amb un profund respecte i reinterpretant sense que perdessin gens del seu esperit original però amb una clara ambició artística . Deu cançons que parlen del primer amor o de viatges mar enllà. Un disc que va més enllà d'una relació espai temps determinada . Un disc que pretén unir a diferents generacions i diferents pobles , entorn de la música i els sentiments . Un disc amb ànima , capaç d'emocionar i fer gaudir d'unes cançons que seran eternes

Últims tweets

Fes-te amic del teatre


i gaudeix dels avantatges


que et proporcionem

Subscriu-t'hi

Contacte

Carrer Major, 27 Bescanó
972 44 00 05
teatre@bescano.cat
Regidoria Cultura Ajuntament de Bescanó
Aplicacions Audiovisuals BTM Sound
Asimètric Produccions Softweb Girona

Vols estar informat?

Subscriu-te al nostre newsletter per assabentar-te de tota la programació,notícies i ofertes especials.


Tots els drets reservats ©Teatre de Bescanó 2014 | Programació Web: SoftWeb Girona | Disseny: aeiou.cat