LA BELLA I LA BÈSTIA
Seg.
Min.
Hores
Dies
Proper espectacle:
21
Diumenge
Dissabte 10/03/18

CABARETA

10/03/2018

21:00H

AMICS DEL TEATRE: 12€
ANTICIPADA: 15€
TAQUILLA: 18€


COMPRA D'ENTRADES NO DISPONIBLE

CABARETA

 

AMICS D'EL TEATRE: 12€

ANTICIPADA: 15€

TAQUILLA: 18€

 

 

Una actriu i una pianista han escrit i compost a quatre mans una col·lecció  de temes que van de l’estil picant del Paral·lel a la cançó de denúncia. Un cabaret com els d’abans però d’ara i en clau de dona.

 

“Una morena y una rubia”, una de Barcelona i l’altra de Madrid, una compositora i una actriu, una de l’escudella i l’altra del “cocido”, una de “tomar unas cañas”, l’altra de fer el got, la del biquini i la del “mixto”... Es troben i decideixen aportar i intercanviar idees i estils i es pregunten: es pot fusionar un concert amb el teatre? I així comencen, ara fa un any, a nodrir el que serà CabaretA...

 

Maria Aurèlia Capmany, Mary Santpere, Ángel Pavlovsky, Guillermina Motta...

 

Amb aquests referents, entre molts d’altres, han treballat l’actriu Maria Molins i la pianista Bárbara Granados (besneta del compositor Enric Granados) per construir un cabaret(A) com els dels moments més brillants de la història del Paral·lel, però en clau de dona. I és que molt de talent i tones de bon humor són les matèries primeres per a un espectacle en què dues dones iconoclastes són capaces de dir un monòleg teatral dels més seriosos (qui ha dit Shakespeare?) a ritme de blues, d’imaginar-se un personatge de Mercè Rodoreda cantant el més sensual dels cuplets en un bar del Raval o de dur el públic a passejar entre textos i cançons.

 

Conjuntament amb el talent i la complicitat del director Joan Maria Segura Bernadas i dels músics Dick Them i Miquel Malirach, porten a l’escenari un exercici brillant i apassionat d’amor al teatre i a la música.

Últims tweets

Fes-te amic del teatre


i gaudeix dels avantatges


que et proporcionem

Subscriu-t'hi

Contacte

Carrer Major, 27 Bescanó
972 44 00 05
teatre@bescano.cat
Regidoria Cultura Ajuntament de Bescanó
Aplicacions Audiovisuals BTM Sound
Asimètric Produccions Softweb Girona

Vols estar informat?

Subscriu-te al nostre newsletter per assabentar-te de tota la programació,notícies i ofertes especials.


Tots els drets reservats ©Teatre de Bescanó 2014 | Programació Web: SoftWeb Girona | Disseny: aeiou.cat