L'HOME ORQUESTRA amb Peyu
Seg.
Min.
Hores
Dies
Proper espectacle:
5
Dijous
Divendres 30/07/10

TRIBUT A MICHAEL JACKSON

30/07/2010COMPRA D'ENTRADES NO DISPONIBLE

TRIBUT A MICHAEL JACKSON

En aquest tribut a Michael Jackson hi participen joves del Casal d'Estiu, del Jovestiu i dels curs de Funky i Hip hop Zona funky amb balls organitzats pels seus monitors i monitores .També hi col.laborarà The Cover Bros amb una versió de la cançò "Man in the mirror".

 

Durant el mes de juliol els joves participants a l'Estiu Actiu! han gravaran un dvd que vol ser una reproducció del famós "Thriller "de Michael Jackson i l'estrena es farà dins aquest homenatge.

 

Per acabar també tindrem l'actuació de la Companyia PH-MJ, un muntatge de ball espectacular i que aviat se'n parlarà... i molt !

 

Us hi esperem a tots i a totes!

 

Presentació del espectacle Companyia PH-MJ

 

 

La companyia PH-MJ ens presentarà el seu projecte amb aquest espectacle que té una durada de entre 30 i 35 minuts, on escenifiquem, ballem i cantem damunt de l’escenari.

 

38 components, entre ballarins i músics formem una conjunció de ball i cant, seguint un guió argumental sobre la vida i el missatge que ens va deixar en Michael Jackson. Ballarins amateurs i semi amateurs, barrejats en diverses edats que van des de nens de 9 anys fins a adults de 46 anys com màxim.

 

El motiu fonamental i guió artístic, es basa en la vida d’en Michael Jackson i la seva faceta humanitària, que és precisament la més desconeguda.

 

Dins l’espectacle, incloem muntatges audiovisuals i la projecció de fotografies de la carrera artística de Michael Jackson. Alguns dels nostres artistes interpreten en directe algunes de les seves cançons més conegudes i aporten el missatge que volem difondre, així com també ho expressem amb coreografies que inclouen una gran quantitat de ballarins, fent espectacular la seva posada en escena.

 

La nostra intenció es fer arribar tota la seva desconeguda lluita que ens va deixar, en que s’ha de preservar el planeta, els valors cap a gent desvalguda o discriminada i els que ha perdut els valors essencials de la vida, tot per contribuir a poder viure amb un món millor

 

Per més informació sobre el projecte i les seves accions:                                      

 

http://www.projectehmj.com

http://www.facebook.com/projectehmj

http://www.myspace.com/projectehmj

Últims tweets

Fes-te amic del teatre


i gaudeix dels avantatges


que et proporcionem

Subscriu-t'hi

Contacte

Carrer Major, 27 Bescanó
972 44 00 05
teatre@bescano.cat
Regidoria Cultura Ajuntament de Bescanó
Aplicacions Audiovisuals BTM Sound
Asimètric Produccions Softweb Girona

Vols estar informat?

Subscriu-te al nostre newsletter per assabentar-te de tota la programació,notícies i ofertes especials.


Tots els drets reservats ©Teatre de Bescanó 2014 | Programació Web: SoftWeb Girona | Disseny: aeiou.cat