LA BELLA I LA BÈSTIA
Seg.
Min.
Hores
Dies
Proper espectacle:
21
Diumenge
Diumenge 14/11/10

"LE CROUPIER"

14/11/2010COMPRA D'ENTRADES NO DISPONIBLE

L E  C R O U P I E R

P R E S U N T O  T O C A D O R

 

A finals de 2008 Le Croupier va irrompre en l’escena musical de la mà de Marc Parrot amb un segell molt personal, on el cabaret, el pop i la cançó d’autor s’uneixen per donar sentit a un grapat d’històries sòrdides i de regust amarg...

Després d’haver-se ficat públic i crítica a la butxaca amb el primer disc “me han dicho que...”, i amb un directe que no

va deixar indiferent a ningú, ara Le Croupier mostra la seva nova jugada: “Presunto tocador”. Tretze noves històries que aprofundeixen en les atmosferes de cabaret i taverna, embolcallades d’una pàtina decadent, d’unes sonoritats atrevides i vellutades a les que actualment estem poc habituats... És per això que “Presunto tocador” desprèn frescor, però una frescor rància. Evoca rusticitat, però una rusticitat moderna. Imprimeix artesania, però una artesania avantguardista que esdevé tota una declaració d’intencions pels temps que corren.

 

E L  N O U  D I R E C T E

COPRODUÏT PEL FESTIVAL

TEMPORADA ALTA 2010

 

El directe de Le Croupier no és un directe convencional. La seva vinculació amb el llenguatge teatral es fa evident des del primer minut de l’espectacle. Vestuari, escenografia, actitud, ritme escènic... tot plegat fan d’aquest un espectacle cuidat i suggerent, on les projeccions i l’ambientació proporcionen l’embolcall perfecte per allò que en definitiva és el més important: les històries.

Tan és així que el nou directe de Le Croupier, s’estrenarà el proper 27 d’octubre de 2010 al Circ Raluy, dins el Festival de Tardor Temporada Alta 2010. I és que serà precisament aquest Festival de contrastada rellevància internacional qui coproduirà la posada en escena del nou treball discogràfic de Le Croupier: “Presunto Tocador”. Sens dubte, tota una garantia de qualitat.

Últims tweets

Fes-te amic del teatre


i gaudeix dels avantatges


que et proporcionem

Subscriu-t'hi

Contacte

Carrer Major, 27 Bescanó
972 44 00 05
teatre@bescano.cat
Regidoria Cultura Ajuntament de Bescanó
Aplicacions Audiovisuals BTM Sound
Asimètric Produccions Softweb Girona

Vols estar informat?

Subscriu-te al nostre newsletter per assabentar-te de tota la programació,notícies i ofertes especials.


Tots els drets reservats ©Teatre de Bescanó 2014 | Programació Web: SoftWeb Girona | Disseny: aeiou.cat