Amics del teatre

El projecte Amics d'El Teatre neix amb la intenció d'integrar l'espectador en el desenvolupament artístic i cultural, fer-lo partícep i propiciar la seva fidelitat. Ser Amic d'El Teatre té molts avantatges: possibilitat de tenir entrades a preu reduït, disposar d'entrades gratuïtes en algun assaig general, rebre puntualment al correu electrònic les novetats de la programació, gaudir de promocions especials, etc.

Fer-se soci dels Amics d'El Teatre no té cap cost.

Podeu registrar-vos com a "Amics del Teatre" a través d'aquest formulari i quan hàgiu fet la petició, rebreu un correu per explicar-vos el funcionament. 

Si vols més informació sobre Amics d'El Teatre pots demanar-la a: teatre@bescano.cat o al telèfon de l'Ajuntament de Bescanó 972 44 00 05.

El nom és necessari
El 1er. cognom és necessari
El 2on. cognom és necessari
Posar un guió '-' si no en te
L'Adreça és necessària
El C.P. no és correcte
La població és necessària
Cal una data vàlida
El telèfon no és vàlid
L'e-mail no és correcte
Informació sobre protecció de dades

Les dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Bescanó, en qualitat de Responsable del tractament, amb finalitats de registrar a les persones interessades en ser sòcies del Teatre, organització d’activitats i serveis, aplicació de descomptes i altres avantatges i enviament d’informació. Les dades es tracten en base al compliment d’una missió d’interès públic, prestació de serveis i consentiment de la persona interessada. No es comuniquen a altres persones. Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’Ajuntament de Bescanó. Es pot consultar informació addicional i detallada sobre el tractament de dades i com exercir els drets a www.bescano.cat.