• dissabte 11 de febrer 2023
  • 17:00 20:30

L'IL·LUSIONISTA

AMICS DEL TEATRE

16 €

ANTICIPADA

18 €

TAQUILLA

20 €

DURADA

100 minuts

SINOPSI
 
Tot i que no és pròpiament un espectacle de màgia, L’il·lusionista interpel·la l’espectador amb el truc més antic de tots: la màgia del teatre. En aquesta ocasió la il·lusió d’en Peyu ha estat endinsar-se en el món de les cartes, l’escapisme, els conills que surten del barret... esperant sorprendre el públic i esperant, sobretot, que la gent es deixi sorprendre.
Despreocupeu-vos d’intentar trobar explicacions lògiques de tot el que passa sobre l’escenari, a vegades hi ha coses que simplement no tenen explicació, i sovint són les més divertides. Riure pel simple fet de riure, amb el mateix objectiu irrellevant que un mag endevina la carta a un espectador. Sense fils, sense imants i sense trucs, des de la distància, en Peyu pot fer una cosa tan màgica com canviar-vos el rostre.
En una societat cada vegada més pragmàtica on sembla que la paciència ja no es contempla com una opció i només es valoren immediatesa i resultats, en Peyu ens convida, a través del teatre, a anar a l’essència més primitiva de la vida: deixar-se il·lusionar.

FITXA ARTÍSTICA
JOAN ROURA
La seva trajectòria com a actor comença lʼany1993 amb Sèmola Teatre, companyia amb la qua lsegueix treballant fins a lʼany 2000. En el camp de la direcció destaquen els seus treballs com a ajudant de direcció dʼAlbert Boadella a la companyia ElsJoglars del 2003 al 2006 on també hi participa com  a actor. És membre fundador de la companyia Corcia Teatre on des de lʼany 2001 hi ha dirigit diversos espectacles. També s’ha ocupat de la direcció dels dos darrers espectacles d’en Peyu : El gallardo español (2019), iTime (2015) i Planeta iNeptú (2012). Actualment és el director del premi BBVA de Teatre càrrec que ostenta des del 2003. L’any 2018 participa com a guionista al programa Natura Sàvia de TV3.


Idea original i interpretació PEYU
Veu Àngela ÀNGELA COMA
Veu Rabbit TOBY HARPER
Direcció JOAN ROURA
Ajudant de direcció ALBERT SAYÓS
Guió PEYU, ALBERT SAYÓS, JOAN ROURA
Disseny de llum DANITORT
Espai sonor ORIOL BAULENAS
Coordinació tècnica LOGÍSTICA DE GUERRILLA
Assessorament màgia SANYES
Mecanismes escènics AGUSTÍ ROVIRA
Construcció escenografia JORDI SANYES
Disseny cartell VECTORWHO
Fotografia cartell JORDI GALDERIC
Veu en off XAVIER SERRANO
Gravació Piano NEUS ROSSELL
Producció XÈNIA VILÀ