• diumenge 18 de desembre
  • 18:00 i 20:30

PER FI SOL

AMICS DEL TEATRE

23 €

ANTICIPADA

25 €

TAQUILLA

28 €

                                OBRIM NOVA FUNCIÓ 20:30!!!!

QUÈ ÉS Per fi sol!

 
 

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de quaranta anys en silenci, aprofita a Per fi sol! per a parlar d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant aquest període. Confessions tan sorprenents com que abans de convèncer als seus socis de formar una companyia es va interessar per les seves parelles (les parelles d’ells), o sobre com va aconseguir superar la seva última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle. Ens explica també la primera vegada que els seus pares el van veure actuar amb el Joan i el Paco en un cafè teatre de Barcelona, o quan els van llepar l’orella quan van estar al Japó, i del memorable ridícul que va feren un jumbo quan tenia pànic a volar.

Aquest és l’espectacle que tots els seguidors de Tricicle voldran veure perquè s’expliquen els secrets d’una companyia molt estimada que ha fet rècord de públic allà on ha anat.

Per fi sol! apareix en el moment més oportú com si d’un “making of” de la vida de Tricicle.És un espectacle basat en fets reals que farà riure a aquells que vulguin saber més d’una companyia, que, segons s’ha dit, forma part de la memòria emocional del nostre país.

Per fi sol! no és únicament un monòleg. És un espectacle que combina el que es diu i com es diu, a través del gest i la paraula de Carles Sans, el qual perfila una galeria de divertits i entranyables personatges, de manera que aconsegueix una fantàstica empatia entre actor i espectadors. La seva expressivitat gestual i les seves històries faran gaudir als “tricicleros”, perquè descobriran vivències molt divertides que encara ningú no coneix.

 

Fitxa artística

 

Guió: Carles Sans

Direcció: José Corbacho i Carles Sans

Producció: Lustig Media

Actor: Carles Sans

Coordinador tècnic: Sergi Illa

Tècnic d’il·luminació i so: Ricard Pons

Disseny gràfic: Maxianplanet.com

Fotos: Elena Infante