• dissabte 05 d’octubre 2024
  • 20:30

ALEX CUBA

ANTICIPADA

20 €

TAQUILLA

25 €

Comprar Entrades

SOBRE L ‘ARTISTA ALEX CUBA

 

 

Alex Cuba és un cantautor, compositor cubà, multiinstrumentista i productor establert al Canadà, l'obra del qual es distingeix per l'avantguarda i la naturalesa multicultural del seu so. Les seves cançons evoquen allò que tradicionalment reconeixem com a música cubana, barrejant de forma creativa elements diversos i gèneres com el jazz, el pop, el funk i la tradició popular. Tota aquesta barreja global de sons és acompanyada de lletres de gran valor poètic.

Al llarg de la seva carrera i amb 9 àlbums, Alex ha guanyat dos premis Juno, quatre Grammy Llatins, i el 2022 un Grammy al Millor Àlbum de Pop Llatí com a artista, productor i enginyer, després d'estar nominat 4 vegades per les mateixes categories .

Renunciant als estereotips convencionals que encasellen gran part de l'escena de la música llatina, Alex ha definit el seu gènere com "Latin Soul", tenint en compte les seves arrels afrocubanes, així com les melòdiques i ritmes exquisits de la trova. Eines essencials per portar el present i empènyer cap al futur l'essència eterna del gènere de cantautor.