• diumenge 17 de desembre 2023
  • 12:00

LA PRINCESA I EL PÈSOL

ANTICIPADA

8 €

AMICS DEL TEATRE

6 €

TAQUILLA

10 €

EDAT RECOMANADA

A PARTIR DE 5 ANYS

DURADA

60 MINUTS

Comprar Entrades

Sinopsi

Per saber si una princesa ho és de debò se la convidarà a dormir en un llit de sis matalassos, a sota dels quals, es col·locarà un pèsol. Si nota la molèstia d’aquell petit llegum serà, indubtablement, digna de matrimoni.

 

La princesa i el pèsol és una comèdia musical plena d’equívocs i inequívocs on res és el que sembla. On un simple pèsol fa anar de corcoll tota una cort. I enmig de tot plegat, un príncep que s’enamora i una princesa que encara no sap que és a punt d'enamorar-se. I uns reis que busquen però no troben, i un matrimoni que ja està escollit. O potser no? A palau, tot està per fer i tot és possible..

REPARTIMENT: Aina Ros, Ferran Rull, Ariadna Suñé, Joan Saez i Laura Muñoz.

TEXT I DIRECCIÓ: Dani Cherta.

MÚSICA ORIGINAL I LLETRA: Keco Pujol.

ESCENOGRAFIA: Roger Orra.

VESTUARI: Antonio Harillo.

COREOGRAFIA: Jordi González.

AUDIOVISUAL: Ram Moraleda.

IL·LUMINACIÓ: Ram Moraleda i Fran Agramunt

CONFECCIÓ VESTUARI: Guillem M artí

DISSENY GRÀFIC: Ingenia Creatius.

AJUDANTS DE DIRECCIÓ: David Achell i Brugués Faura.

 

Valors

La princesa i el pèsol és, per damunt de tot, una història sobre el triomf de l’amor. Però aquest no és tan sols un conte de prínceps i princeses. El darrer espectacle de La Roda és un crit d’esperança en favor de la tenacitat, l’esperança i els desitjos. Una rebel·lió pacífica i raonada contra les injustícies socials; una revisió del paper de les institucions i les classes socials on només les persones bones poden resultar vencedores.

 

Una comèdia d’equívocs i inequívocs on res és el que sembla i tot és possible. On un simple pèsol fa anar de corcoll tota una cort posant de manifest l’absurditat d’algunes llegendes i la simplicitat de qui les segueixen.

 

La princesa i el pèsol posa en valor el paper de la dona com a absoluta propietària de les seves decisions. Un muntatge que fa reflexionar els espectadors –petits i grans– sobre la necessitat de perseguir els somnis i ser capaços de lluitar contra allò predeterminat. Perquè tot està per fer i tot és possible...