• dissabte 30 de novembre 2024
  • 20:30

QUERALT LAHOZ

Anticipada

18 €

Taquilla

20 €

PER A TOTS ELS PÚBLICS

Comprar Entrades

TODO SE PUSO AZUL

Vuit mesos després de publicar el seu aclamat EP "Alto Cielo", i com a colofó de l'any en què s'ha convertit en estrella, Queralt anuncia la gira Todo se puso azul, que la portarà en format íntim a veu i guitarra a diferents ciutats del nostre país entre febrer i abril.
El nou format de directe, estrenat en primícia en el festival BIME de Bilbao, mostrarà les arrels i el cor de les seves cançons: el costat més íntim i veritable de Queralt Lahoz.

Si lxs simples mortals, les persones del carrer, normals i corrents, no tenim només una cara, sinó que en tenim diverses, imaginem un/a artista! Les seves obres solen reflectir fragments de les seves personalitats polièdriques, encara que hem de suposar que hi ha costats que sempre mantindran ocults als focus, resguardats en la intimitat. Si a més parlem d'una artista sincrètica com Queralt Lahoz, capaç d'amalgamar diferents tradicions musicals perquè les ha viscut de veritat, les cares es multipliquen. Ara bé, l'artista de Santa Coloma de Gramanet destil·la tanta puresa en les seves cançons i actuacions que qualsevol podria pensar que ho sap tot d'ella... i no és així. Per això, en l'afany de mostrar al seu públic una altra cara que encara no coneix, la seva faceta més íntima.