• dissabte 09 de març 2024
  • 20:30

GARRÍ AL FORN AMB COMPOTA DE REINETA

AMICS DEL TEATRE

6 €

ANTICIPADA

8 €

TAQUILLA

10 €

Comprar Entrades

SINOPSI

Amb aquest muntatge El Mirall fa la seva primera incursió en el món del cabaret.
L'actualitat (pandèmia) va condicionar durament el procés de creació, amb assajos en, almenys, cinc espais diferents. Malgrat tot el 25 de juliol de 2021 van estrenar a Blanes aquesta proposta que, encara que estant amanida amb un toc frívol i cabareter (música, dansa, humor...) connecta amb els temps que vivim, especialment, en la reivindicació del respecte i igualtat entre gèneres i opcions sexuals. Ens unim també a la denúncia d'una part de la societat contra els poders polítics, judicials i els estereotips patriarcals que consenten i relativitzen, sovint, comportaments violents i discriminatoris injustificables.

“Garrí al forn amb compota de reineta” és fruit d'un treball col·lectiu que ha comptat amb la inestimable tutorització de Roberto G. Alonso (actor, coreògraf, ballarí...). Ell els va impartir un taller per a introduir-los en el cabaret i els ha guiat en el procés amb mestratge, estima i paciència.

FITXA ARTÍSTICA

Actrius i actors: Eva Ariza, Esther Bordallo, Bru Gallart, Oriol Gallart, Anna González, Mireia Micàs, Anna Noguer, Cristina Pérez, Xavier Puigdemont, Carme Rodríguez, Albert Torras.
Direcció: El Mirall
Assessorament i revisió de textos: Pep Alum
Vestuari, attrezzo i escenografia: El Mirall i Roberto G Alonso
Llums i so: Carlos González, Hugo González i Kore Velasco
Model fotografia: Claudi Ribas Jr.
Fotògraf: Kevin López